Never to be seen again – part 2

DSC_4723 corrected a

Two years ago, this was a view from the what is now the Broadway Shopping Mall, opening in Bradford next week. I was particularly attracted to this scene because the same colour bricks that make the wall were used to block up the windows. The lamp post is there because I couldn’t avoid it in the composition, so decided to ‘place’ it in the white area for contrast.

Advertisements

3 thoughts on “Never to be seen again – part 2

Talk to me!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s